KALENDARIUM  

26 januari Yogaintroduktion

29 januari Kursstart Magstarkt

23 februari Yogaintroduktion

3 mars Kursstart- Löparkurs för dig som inte är nån löpare (än...) 

23 mars Yogaintroduktion 

Vecka 14 Kursstart Bättre Form

27 april Yogaintroduktion


Har du satt dina mål för 2019 ännu?

För många är det en sporre att träna lite extra om man har satt ett mål med sin träning. Kanske ett lopp man vill delta i? En tid att förbättra? En viss distans man vill orka springa, jogga eller lufsa? Ett berg som ska bestigas? En sjö som ska simmas över eller cyklas runt? Eller ett antal kilo som behöver bort?

Vilket målet än må vara- försök att göra en plan. Hur ska du ta dig dit? Hur mycket träning behöver du lägga per vecka för att nå ditt mål? Vilka typer av träning behöver just du? Behöver du förändra något i din kost?

Ett bra tips är att föra en träningsdagbok. Där kan du skissa upp din plan. Du skriver upp den träning du har tänkt dig och fyller sedan i allteftersom du tränar vad du har gjort. Då blir det väldigt tydligt om du håller dig till din plan eller inte. I din träningsdagbok kan du även fylla i din kost, hur du sover, om du har det stressigt för övrigt mm.

Sedan kommer ju alltid livet emellan och planen behöver justeras lite här och där.....

När du sätter dina mål, se till att vara rättvis mot dig själv. Är det ett rimligt mål det du har tänkt dig? Har du möjlighet att träna så mycket som krävs tror du? Fungerar det för din omgivning? I vissa fall får du även fundera över om din egna kropp klarar av de krav du ställer på den. Var snäll mot dig själv men se samtidigt till att utmana dig!

Vill du ha hjälp med att hitta utmanande mål? Eller ha hjälp att göra en plan för att komma dit? Jag hjälper dig gärna-:)

Tillsammans kan vi göra 2019 till ett spännande, utmanande och roligt år!


Löparkurs- för dig som inte är nån löpare! (än...)

Under hösten kommer vi hålla en kurs för dig som inte ännu är någon löpare men som gärna vill bli-:)

Kursen sträcker sig över 10 veckor och vi träffas på söndagar kl.15-16 i Högaliden. Vi kommer att varva träning med mycket teori. Vi kommer att gå igenom löpteknik, styrketräning, hur man lägger upp sin träning på bästa sätt, hur man springer upp och nedför backar, intervallträning- hur och varför, vi kommer att prata om kost och mycket mycket mer.  

När du har gått kursen kommer du att vara starkare, du kommer att orka springa en bit (lite olika långt beroende på dina egna förutsättningar) och du kommer ha en hel del kunskap om löpning som gör det ännu roligare-:)

Kursen startar söndag den 9 september kl.15.00

Pris: 1200kr

Max: 15 deltagare 


Bättre form

Detta är en kurs som har kommit att bli ett stående inslag hos Naturligt Stark. Den återkommer varje vår och höst.

Denna kurs är för dig som har bestämt dig för att komma i form och ta tag i din hälsa. Den går ut på att du ska hitta en sund livsstil som gör att du mår bra och som är enkel att fortsätta med även efter kursens slut. 

Vad ingår i Bättre Form?

Ett individuellt introduktionssamtal där vi ser vad du behöver hjälp med och vad du har för mål med kursen. Vi lägger gemensamt upp en plan att arbeta efter avseende hela din livsstil. Vi pratar om kosten, träningen men även om sömnen, arbetslivet, eventuell stress, relationer till andra men även till dig själv. och mycket mer.

Ett individuellt träningsupplägg och en individuell kostplan. Tillgång till en nätbaserad kost- och träningsdagbok med uppföljning av denna veckovis under sju veckor via mail. 

Ett gemensamt uppstartsmöte där vi diskuterar kost, träning och går igenom kost- och träningsdagboken mm.  

Sju gruppträningspass med de andra i BättreForm-kursen. Vi tränar tillsammans på tisdagar kl.17.30.

Möjlighet till scanning på tanitavåg vid start, mitten av kursen och vid avslutningen.

Individuellt avslutande möte där vi summerar kursen och vi gör gemensamt en plan om hur du går vidare efter kursens slut.

Visst är det skönt när man väl bestämt sig? Säkra din plats och anmäl dig redan nu

Max 12 deltagare

Pris: 1395 kronor

Nästa kursstart V14 2019 

Anmäl dig här

Magstarkts grupp i Hjo 2019!

Nästa kursstart blir 29 januari.

I denna grupp finns plats för 12 kvinnor. Vill du vara med så anmäler du dig till info@magstarkt.com. Du hittar även mer information om Magstarkt här.

Kombinationen barnmorska, naprapat, MammaMagetränare, personlig tränare och kostrådgivare ska hjälpa dig som är gravid att bli stark och väl förberedd fysiskt inför din förlossning. Är du stark innan har du även lättare att komma igång efteråt. Vi hjälper dig som är mamma att komma igång efter din graviditet och förlossning på bästa sätt. Dessa mammagrupper är lika användbara för dig som fött barn för flera år sedan.