Vill du träna ute? Träna med oss!

Allmänt om våra gruppträningar

För att delta i de olika gruppträningarna utomhus  så köper du ett klippkort UTE på 10 gånger eller köper ett årskort. Dessa är personliga. Du kan då delta i vilken grupp du vill när du vill. Kortet gäller ett år från inköpsdatum. När du väljer att delta på ett pass ska du anmäla dig innan. Det gör du här på hemsidan via de knappar där det står Boka pass. Om du av någon anledning inte kan komma till bokat pass ska passet avbokas i god tid innan annars debiteras du iallafall. Passen leds av en personlig tränare eller av någon med stor erfarenhet och vi tränar utomhus (förutom yogan-:))

Pris 

Klippkort UTE 10 gånger: 595 kronor

Klippkort Yoga 10 gånger: 1200 kronor 

Klippkort Yoga 20 gånger: 2000 kronor

Årskort- träna så mycket du vill både ute och på yogan: 595 kronor per månad (betalas kvartalsvis, halvårsvis eller helår)

Årskort- träna så mycket yoga du vill under ett år: 495 kronor per månad (betalas kvartalsvis, halvårsvis eller helår)Naturligt Stark UTE 

Är en funktionell utomhusträning i grupp med naturen och kroppen som redskap. Vi tränar styrka och kondition, med mest fokus på styrka, utomhus året runt. Vi tränar och njuter samtidigt av frisk luft och vacker natur. Passen utmanar både vältränad och mindre tränad då man kan anpassa många av övningarna efter sin egen förmåga.


Löparkurs- för dig som inte är nån löpare! (än...)

Under våren kommer vi återigen hålla en kurs för dig som inte ännu är någon löpare men som gärna vill bli-:)

Kursen sträcker sig över 10 veckor och vi träffas på söndagar kl.15-16 i Högaliden. Vi kommer att varva träning med mycket teori. Vi kommer att gå igenom löpteknik, styrketräning, hur man lägger upp sin träning på bästa sätt, hur man springer upp och nedför backar, intervallträning- hur och varför, vi kommer att prata om kost och mycket mycket mer. Vid minst ett tillfälle filmar vi varandra.

När du har gått kursen kommer du att vara starkare, du kommer att orka springa en bit (lite olika långt beroende på dina egna förutsättningar) och du kommer ha en hel del kunskap om löpning som gör det ännu roligare-:)

Kursen startar söndag den 3 mars kl.15.00

Pris: 1200kr

Max: 15 deltagare  

Sagt om löparkursen:

Jag är så glad att jag gått denna löparkurs. Har alltid gillat att röra på mig men nu har jag inte bara fått redskapen och kunskapen, utan känner mig också som en LÖPARE /Jennie Årebo

Hjo Runners

I hjo finns en löpargrupp som kallar sig Hjo Runners. Denna grupp består av en samling personer som tycker om att springa. En del långt och andra kortare distanser. Vi vill gärna inspirera andra till att springa och vill gärna hitta fler som vill springa tillsammans med oss. Om du går med i Hjo Runners på Facebook så ser du där när det planeras löppass. Passen anpassas efter vilka som anmäler sig och de är gratis.

Varmt välkommen att springa med oss!!

Lena, Anna, Kirstie, Mattias, Mikael, Tanja, Rebecka, Mark & Tove