Individuell kostrådgivning

Individuell kostrådgivning kan vara bra för dig som tränar mycket och vill se till att du äter rätt för att kunna prestera så bra som möjligt, för dig som vill öka eller minska i vikt, eller för dig som bara vill ha en koll på att du äter bra, näringsrik mat.

Det allra första du kommer att få göra är att registrera din kost under några dagar så som den brukar se ut. När vi sedan träffas första gången går vi igenom hur din kosthållning ser ut och vad vi eventuellt behöver justera. Vi kommer även att prata om hur du mår och vad du har för mål. Om du vill så väger vi och mäter dig. Du kommer att få med dig uppgifter att göra hemma samt fortsätta att skriva kostdagbok- och träningsdagbok. Denna kommer du att få fortsätta fylla i under hela perioden.

Jag följer dig via din kost- och träningsdagbok och går igenom denna grundligt varje vecka. Du får sedan feed-back via mail varje vecka.

Vi ses en gång per månad (eller oftare om du önskar det) och summerar månaden som varit samt gör en scanning på vågen för att se att allt förändras på rätt sätt.

Pris/ månad: 650 kronor (fyra veckors uppföljning samt ett möte inkl scanning)

Bokas via mail till tove@naturligtstark.se

Livsstil

När vi börjar se till hela vår livsstil och hela vår kropp, det är då det börjar hända grejer! Allting hör ihop och påverkar vartannat. Detta blir väldigt tydligt då man jobbar med tex viktminskning. Det är så många faktorer som spelar in och som man ofta glömmer att ta hänsyn till. Men när man ser till helheten och kanske får ordning på sömn och stress tex, ja då börjar man äntligen tappa de där kilona som man kanske tycker är överflödiga.

Innan du kommer till mig får du fylla i ett frågeformulär med frågor som rör din livsstil. Detta formulär går vi tillsammans igenom vid första träffen och arbetar sedan vidare utefter detta. Här handlar det om att hitta dina svagheter och att göra livsstilsförändringar som är hållbara på lång sikt. Detta är en process som tar ett tag och det krävs oftast upprepade träffar för att du ska nå dina mål.

Pris: 650kr/45min

eller 5000kr/10x45 min

Bokas via mail till tove@naturligtstark.se

Bättre form

Detta är en kurs som har kommit att bli ett stående inslag hos Naturligt Stark. Den återkommer varje vår och höst.

Denna kurs är för dig som har bestämt dig för att komma i form och ta tag i din hälsa. Den går ut på att du ska hitta en sund livsstil som gör att du mår bra och som är enkel att fortsätta med även efter kursens slut. 

Vad ingår i Bättre Form?

Ett individuellt introduktionssamtal där vi ser vad du behöver hjälp med och vad du har för mål med kursen. Vi lägger gemensamt upp en plan att arbeta efter avseende hela din livsstil. Vi pratar om kosten, träningen men även om sömnen, arbetslivet, eventuell stress, relationer till andra men även till dig själv. och mycket mer.

Ett individuellt träningsupplägg och en individuell kostplan. Tillgång till en nätbaserad kost- och träningsdagbok med uppföljning av denna veckovis under sju veckor via mail. 

Ett gemensamt uppstartsmöte där vi diskuterar kost, träning och går igenom kost- och träningsdagboken mm.

Sju gruppträningspass med de andra i BättreForm-kursen. Vi tränar tillsammans på tisdagar kl.17.30.

Möjlighet till scanning på tanitavåg vid start, mitten av kursen och vid avslutningen.

Individuellt avslutande möte där vi summerar kursen och vi gör gemensamt en plan om hur du går vidare efter kursens slut.

Visst är det skönt när man väl bestämt sig? Säkra din plats och anmäl dig redan nu

Max 12 deltagare

Pris: 1495 kronor

Kursstart: Våren 2022