Personlig träning

Vi träffas först och går igenom din hälsa, ev skador/problem, din träningsvana och dina mål. Vi gör en enkel kroppsanalys för att hitta dina eventuella svagheter och obalanser. Du kommer att få ett träningsprogram som är baserat på det som kom fram vid detta möte. I programmet ingår övningar som du kan göra hemma eller vart du vill. Du får även rekommendationer hur ofta du bör utföra ditt program och om du behöver komplettera med någon annan träning. Därefter utvecklar vi ditt träningsprogram i den takt som passar dig och dina mål.

Pris: 650 kronor/45 min

Boka tid via mail till tove@naturligtstark.se

PT- Löppass

I ett PT-löppass är det du som bestämmer vad du vill träna. Vill du putsa på tekniken eller vill du ha ett tufft intervallpass? Du väljer själv vad du vill göra och din löpcoach lägger upp passet därefter. Löpcoachen kan också filma dig när du springer så att du själv kan se hur det ser ut.

Pris: 650kr/45 min

Boka tid via mail till tove@naturligtstark.se

Kroppsscreening 

Du får en noggrann genomgång av din kroppshållning i alla plan, din rörlighet, din stabilitet och din styrka i olika muskelgrupper. Här får du ett kvitto på om din kropp tål de belastningar den utsätts för både i ditt arbete och i din idrott. Med detta som grund kan du få ett träningsprogram som är designat helt efter dina förutsättningar och krav.

Detta besök tar ca en timma.

Du kommer sedan åter för en genomgång av resultaten och ditt träningsprogram. 

Pris: Screening + genomgång 1495 kronor

Boka tid via mail till tove@naturligtstark.se


Tycker du om att springa?