Löpträning på olika sätt.

För att utvecklas i din löpning både avseende teknik, hur fort du springer eller hur länge du orkar springa så har du nytta av en löpcoach som hjälper dig på vägen. Du väljer om du vill delta i våra löpargrupper, träffa löpcoachen då och då för PT-pass individuellt eller om du vill få bästa hjälpen på vägen genom att få ett träningsprogram utformat helt efter dig och hur ditt liv ser ut.

Personlig träning

Vi träffas först och går igenom din hälsa, ev skador/problem, din träningsvana och dina mål. Vi gör en enkel kroppsanalys för att hitta dina eventuella svagheter och obalanser. Du kommer att få ett träningsprogram som är baserat på det som kom fram vid detta möte. I programmet ingår övningar som du kan göra hemma eller vart du vill. Du får även rekommendationer hur ofta du bör utföra ditt program och om du behöver komplettera med någon annan träning. Därefter utvecklar vi ditt träningsprogram i den takt som passar dig och dina mål.

Pris: 650 kronor/45 min

Boka tid via mail till tove@naturligtstark.se

PT- Löppass

I ett PT-löppass är det du som bestämmer vad du vill träna. Vill du putsa på tekniken eller vill du ha ett tufft intervallpass? Du väljer själv vad du vill göra och din löpcoach lägger upp passet därefter. Löpcoachen kan också filma dig när du springer så att du själv kan se hur det ser ut.

Pris: 650kr/45 min

Boka tid via mail till tove@naturligtstark.se

Kroppsscreening 

Du får en noggrann genomgång av din kroppshållning i alla plan, din rörlighet, din stabilitet och din styrka i olika muskelgrupper. Här får du ett kvitto på om din kropp tål de belastningar den utsätts för både i ditt arbete och i din idrott. Med detta som grund kan du få ett träningsprogram som är designat helt efter dina förutsättningar och krav.

Detta besök tar ca en timma.

Du kommer sedan åter för en genomgång av resultaten och ditt träningsprogram. 

Pris: Screening + genomgång 1495 kronor

Boka tid via mail till tove@naturligtstark.se


Tycker du om att springa?

Personligt träningsprogram löpning

Först ses vi och du får fylla i ett frågeformulär som innehåller frågor om din livssituation, ditt arbetsliv, eventuella skador, dina mål, dina möjligheter till träning mm. Ju mer du får med där desto bättre anpassat blir ditt träningsprogram. Vi kommer även att göra tester för att se vad som behöver läggas in i ditt styrketräningsprogram. När allting är kartlagt får du ett personligt utformat träningsprogram som följs upp och utvärderas varje vecka per telefon eller mail. Du kommer att få en träningsdagbok där du bla skriver ned hur din träning har sett ut under veckan. Genom den här kontinuerliga uppföljningen justeras träningsprogrammet så att du ska få en säker och effektiv träning och på bästa sätt nå ditt mål. Vi kommer även att lägga in tester allteftersom för att hela tiden kunna se att vi är på rätt väg.

Du kan välja om du vill ha ett program där du endast har uppföljning via telefon/ mail eller om du vill lägga in ett PT-pass med din löpcoach varje månad. Grunden enligt ovan ser lika ut vilket du än väljer.

Pris:

Uppföljning endast via tel/mail: 800 kronor/månad (min 3 månader). 

Uppföljning via telefon/mail inklusive ett PT-pass per månad: 

1 300 kronor/månad (min 3 månader)

Boka via mail till tove@naturligtstark.se